Menu wigilijne |
|
|
Zupa grzybowa 09,litr |
Cena 30zł |
Zupa barszcz czysty 0,9 litr |
Cena 30 zł |
Pierogi ruskie 8szt |
Cena 15zł |
Pierogi z kapustą i grzybami 8szt |
Cena 18zł |
Kapusta modra na ciepło 100g |
Cena 9zł |
Schab pieczony ze śliwką w galarecie |
Cena 10zł |
Indyk w galarecie |
Cena 10zł |
Ryba po grecku |
Cena 1kg 45zł |
Karp smażony na maśle-według wagi 180g |
Cena 23zł |
Karp smażony na maśle z pieczarkami i cebulą 180g |
Cena 25zł |
Filet ze śledzia matiasa w oleju |
Cena 15zł |
Łosoś norweski w galarecie z jajkiem przepiórczym |
Cena 28 zł |
Kacze udko pieczone z sosem z jabłkiem |
Cena 25zł |
Sałatka jarzynowa 1 kg |
Cena 40zł |
Filet ze śledzia matiasa w śmietanie z jabłkiem i cebulą |
Cena 18zł |
Smażony filet z sandacza 180g |
Cena 28zł |
Karp w galarecie |
Cena 16zł |
|
|