Menu wigilijne

 

  • Zupa grzybowa 09,litr
  • Cena 30zł

  • Zupa barszcz czysty 0,9 litr
  • Cena 30 zł

  • Pierogi ruskie 8szt
  • Cena 15zł

  • Pierogi z kapustą i grzybami 8szt
  • Cena 18zł

  • Kapusta modra na ciepło 100g
  • Cena 9zł

  • Schab pieczony ze śliwką w galarecie
  • Cena 10zł

  • Indyk w galarecie
  • Cena 10zł

  • Ryba po grecku
  • Cena 1kg 45zł

  • Karp smażony na maśle-według wagi 180g
  • Cena 23zł

  • Karp smażony na maśle z pieczarkami i cebulą 180g
  • Cena 25zł

  • Filet ze śledzia matiasa w oleju
  • Cena 15zł

  • Łosoś norweski w galarecie z jajkiem przepiórczym
  • Cena 28 zł

  • Kacze udko pieczone z sosem z jabłkiem
  • Cena 25zł

  • Sałatka jarzynowa 1 kg
  • Cena 40zł

  • Filet ze śledzia matiasa w śmietanie z jabłkiem i cebulą
  • Cena 18zł

  • Smażony filet z sandacza 180g
  • Cena 28zł

  • Karp w galarecie
  • Cena 16zł