Menu tygodniowe

 

Menu tygodniowe układane jest na pięć dni roboczych. Cena dania bez zupy to koszt umniejszony o 3 zł. Cena zupy wynosi 6 zł. Posiłki dowozimy przy zamówieniach powyżej 30 złotych. Zestawy obiadowe dostarczamy od godziny 9:00 do godziny 15:00. W okresie od listopada do 30 marca dowozimy do firm posiłki regeneracyjno-profilaktyczne.

  • środa, 1 kwietnia 2020
  • Kotlet wieprzowy podwójny z karkówki i schabu, ziemniaki gotowane i ogórek kiszony
  • Cena 16zł

  • Zupa Meksykańska
  • Cena 7zł

  • Falafel-arabskie kotlety z cieciorki,ziemniaki duszone i surówka
  • Cena 12

  • Zupa meksykańska
  • Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane, sos pieczeniowy i surówka
  • Cena 17zł

  • Kotlet de volaille, ziemniaki gotowane i zestaw surówek
  • Cena 15zł

  • Zupa pomidorowa z makaronem
  • Naleśniki 3 szt.
  • Cena 12zł

  • Zraz wołowy zawijany w sosie własnym,kasza perłowa i buraczki
  • Cena 20 zł

  • czwartek, 2 kwietnia 2020
  • Zupa gulaszowa
  • Cena 9zł

  • Kurczak na słodko kwaśno i białym ryżem.
  • Cena 16zł

  • Zupa kapuśniak
  • Kotlet mielony drobiowy, ziemniaki duszone sos koperkowy i surówka
  • Cena 16zł

  • piątek, 3 kwietnia 2020
  • Kotlet de volaille, ziemniaki gotowane i zestaw surówek
  • Cena 15zł

  • Smażony panierowany ser camembert z żurawiną i zestawem surówek
  • Cena 14zł

  • Zupa kapuśniak z kaszą i mięsem
  • Cena 8 zł

  • Kotlet po szwajcarsku (ser, szynka) ziemniaki gotowane i zestaw surówek
  • Cena 15zł

  • Bryzol z polędwicy wieprzowej z pieczarkami,ziemniaki gotowane i surówka
  • Cena 19 zł

  • Smażony filet z dorsza atlantyckiego, ziemniaki gotowane i surówka z kapusty kiszonej
  • Cena 19zł

  • Pierś kurczaka soute, ziemniaki gotowane i surówka z kapusty białej
  • Cena 15zł

  • sobota, 4 kwietnia 2020
  • Lokal zamknięty
  • niedziela, 5 kwietnia 2020
  • Lokal zamknięty