Menu tygodniowe

 

Menu tygodniowe układane jest na pięć dni roboczych. Cena dania bez zupy to koszt umniejszony o 3 zł. Cena zupy wynosi 6 zł. Dowozimy posiłki do firm od kwoty 30 zł. Zestawy obiadowe dostarczamy od godziny 9:00 do godziny 15:00. W okresie od listopada do 30 marca dowozimy do firm posiłki regeneracyjne-profilaktyczne.

  • czwartek, 23 maja 2019
  • Kotlet devolaille ziemniaki gotowane i marchewka zasmażana
  • Cena 15zł

  • Zupa kalafiorowa
  • Gulasz wieprzowy po myśliwsku, kasza gryczana i sałatka z ogórka kiszonego
  • Cena 16zł

  • Pierś kurczaka soute ryż curry sos pomidorowy i marchewka zasmażana
  • Cena 15zł

  • Zestaw diety rozdzielnej
  • Zupa seczuańska z kurczakiem i makaronem sojowym (900ml)
  • Cena 14zł

  • piątek, 24 maja 2019
  • Kotlet po szwajcarsku, ćwiartki ziemniaków i zestaw surówek
  • Cena 16zł

  • Zupa pomidorowa z makaronem
  • Naleśniki 3 szt.
  • Cena 12zł

  • Kotlet de volaille, ziemniaki gotowane i zestaw surówek
  • Cena 15zł

  • Smażony filet z dorsza atlantyckiego ,ziemniaki gotowane i surówka z kapusty kiszonej.
  • Cena 19zł

  • Smażony filet z miruny ze szpinakiem,pomidorami suszonymi, serem i młodymi ziemniakami z koperkiem
  • Cena 26zł

  • sobota, 25 maja 2019
  • Lokal Zamknięty
  • niedziela, 26 maja 2019
  • Lokal Zamknięty