Menu wielkanocne |
|
|
| Zupa grzybowa 1l |
Cena 30zł |
| Zupa żurek z jajkiem i chrzanem 1L |
Cena 35zł |
| Sałatka jarzynowa 1kg |
Cena 40 zł |
| Jajko w szynce na sałatce jarzynowej |
Cena 12zł |
| Łosoś norweski w galarecie z jajkiem przepiórczym |
Cena 28zł |
| Polędwica wieprzowa pieczona w galarecie |
Cena 13zł |
| Szparagi w szynce |
Cena 8zł |
| Pieczone udko kacze w sosie z jabłkiem |
Cena 24zł |
| Sandacz w galarecie |
Cena 25zł |
| Pierś indyka w galarecie |
Cena 10 zł |
| Kapusta kiszona zasmażana z grzybami 400g |
Cena 19zł |
| Buraki na ciepło zasmażane400g |
Cena 15zł |
| Sos tatarski 300ml |
Cena 16zł |
| Filet ze śledzia matiasa w śmietanie z jabłkiem i cebulą |
Cena 18zł |
| Filet ze śledzia matiasa w oleju z cebulą, |
Cena15zł |
| Bigos 1kg |
Cena 35zł |
| Strogonow z polędwicy wieprzowej z kluskami kładzionymi |
Cena 25zł |
| Kotlet drobiowy po kijowsku (masło, czosnek, koperek) |
Cena 15zł |
|
|