Menu wielkanocne |
|
|
Zupa grzybowa 1l |
Cena 30zł |
Zupa żurek z jajkiem i chrzanem 1L |
Cena 35zł |
Sałatka jarzynowa 1kg |
Cena 40 zł |
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej |
Cena 12zł |
Łosoś norweski w galarecie z jajkiem przepiórczym |
Cena 28zł |
Polędwica wieprzowa pieczona w galarecie |
Cena 13zł |
Szparagi w szynce |
Cena 8zł |
Pieczone udko kacze w sosie z jabłkiem |
Cena 24zł |
Sandacz w galarecie |
Cena 25zł |
Pierś indyka w galarecie |
Cena 10 zł |
Kapusta kiszona zasmażana z grzybami 400g |
Cena 19zł |
Buraki na ciepło zasmażane400g |
Cena 15zł |
Sos tatarski 300ml |
Cena 16zł |
Filet ze śledzia matiasa w śmietanie z jabłkiem i cebulą |
Cena 18zł |
Filet ze śledzia matiasa w oleju z cebulą, |
Cena15zł |
Bigos 1kg |
Cena 35zł |
Strogonow z polędwicy wieprzowej z kluskami kładzionymi |
Cena 25zł |
Kotlet drobiowy po kijowsku (masło, czosnek, koperek) |
Cena 15zł |
|
|