Menu wielkanocne

 

  • Zupa grzybowa 1l
  • Cena 30zł

  • Zupa żurek z jajkiem i chrzanem 1L
  • Cena 35zł

  • Sałatka jarzynowa 1kg
  • Cena 40 zł

  • Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
  • Cena 12zł

  • Łosoś norweski w galarecie z jajkiem przepiórczym
  • Cena 28zł

  • Polędwica wieprzowa pieczona w galarecie
  • Cena 13zł

  • Szparagi w szynce
  • Cena 8zł

  • Pieczone udko kacze w sosie z jabłkiem
  • Cena 24zł

  • Sandacz w galarecie
  • Cena 25zł

  • Pierś indyka w galarecie
  • Cena 10 zł

  • Kapusta kiszona zasmażana z grzybami 400g
  • Cena 19zł

  • Buraki na ciepło zasmażane400g
  • Cena 15zł

  • Sos tatarski 300ml
  • Cena 16zł

  • Filet ze śledzia matiasa w śmietanie z jabłkiem i cebulą
  • Cena 18zł

  • Filet ze śledzia matiasa w oleju z cebulą,
  • Cena15zł

  • Bigos 1kg
  • Cena 35zł

  • Strogonow z polędwicy wieprzowej z kluskami kładzionymi
  • Cena 25zł

  • Kotlet drobiowy po kijowsku (masło, czosnek, koperek)
  • Cena 15zł